Старши тренорът на Берое - Николай Киров говори след нулевото равенство

...
Старши тренорът на Берое - Николай Киров говори след нулевото равенство
Коментари Харесай

Николай Киров: Явно негативната серия влияе на играчите

Старши тренорът на Берое - Николай Киров говори след нулевото тъждество с Локомотив (Пловдив) на " Лаута ". Гостите доиграха втората част с човек повече, но не съумяха да стигнат до гол и да стигнат до успеха.

" Реално беше една подарена топка чистата обстановка. Много припряни бяхме. Явно отрицателната серия въздейства на състезателите. Поне 5-6 пъти топката ни беше подарена, но не успяхме да създадем бърз преход. През втората част отново прибързахме. Избързваше се, не се търсеше повтаряне и захождане по фланга, а такива бяха упътванията на полувреметео ".
 Локомотив (Пловдив) - Берое 0:0 в мач от 23-ия кръг на efbet лига
Локомотив (Пловдив) и Берое не се победиха в здрава борба на " Лаута "

Вижте детайлности

" Най-вероятно и това, че сме нов тим е фактор. Има и двама души, по-офанзивни и по-градивни, които чакат да бъдат оправени писмено. Пак си имаме припряните дейности. Накрая вкарахме съперника сами в нашата половина. Те извършиха 3-4 ъглови. Вижда се с просто око, че не сме обигарни. Сега им споделих най-важното: не се ли успокоят, няма да се получат нещата, изключително играта с топка ".

" Виждате, че без значение от състезателя и къде е играл преди, когато в този момент играе за всяка точка, го тормози. Особено през днешния ден Вини губеше обикновени топки. Дано съберем точки, с цел да бъдем по-спокойни ".

" Ще забележим по какъв начин ще изглеждаме против ФК ЦСКА 1948. Явно когато изгубихме значими точки против тимове към нас в класирането, ще търсим такива против по-класни сформира, над нас в класирането ".
 Локомотив (Пловдив) - Берое 0:0 (Развой на срещата по минути) онлайн
Локомотив (Пловдив) - Берое 0:0 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР